NBA

Στους Μαϊάμι Χιτ ο Βίκτορ Ολαντίπο

Ο Βίκτορ Ολαντίπο με την φανέλα των Ρόκετς
Ο Βίκτορ Ολαντίπο με την φανέλα των Ρόκετς Ⓒ 2021 MATT MARTON/ASSOCIATED PRESS

Από το Χιούστον στη Φλόριντα μετακομίζει ο Βίκτορ Ολαντίπο, καθώς οι Χιτ και οι Ρόκετς έδωσαν τα χέρια για την ανταλλαγή του πριν εκπνεύσει το Trade Deadline.

Παίκτης των Χιτ μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου γίνεται ο Βίκτορ Ολαντίπο, καθώς η ομάδα του Μαϊάμι πρόλαβε την Trade Deadline του ΝΒΑ που εξέπνευσε στις 21:00 ώρα Ελλάδας και συμφώνησε με τους Ρόκετς αφήνοντας τον Κάιλ Λάουρι στο Τορόντο.

Ο Ολαντίπο βρέθηκε στο Χιούστον εξαιτίας της ανταλλαγής που έστειλε τον Τζέιμς Χάρντεν στο Μπρούκλιν και τον Κάρις ΛεΒέρτ στην Ιντιανάπολις, φόρεσε για 20 αγώνες τη φανέλα των Ρόκετς και είχε 21.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά 33.5 λεπτά.

Free agent μετά από το τέλος της σεζόν 2020/21, ο Ολαντίπο θα προσπαθήσει να δείξει μέσα σε ένα σύνολο πρωταθλητισμού ότι παραμένει ένας αξιόλογος περιφερειακός, ώστε το καλοκαίρι να βρει ακόμα μία καλή συμφωνία.

Από το Μαϊάμι αποχώρησαν ο γκαρντ Έιβερι Μπράντλι που ενδέχεται να αποδεσμευθεί από τους Ρόκετς, αλλά και ο ψηλός Κέλι Ολίνικ που δεν φαινόταν πιθανό να αποχωρήσει από τους Χιτ στους οποίους ήταν σημαντικό μέλος του rotation.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ