NBA

Στους Χιτ ο Κάιλ Λάουρι, με sign-and-trade από τους Ράπτορς , κράτησε και τον Ντάνκαν Ρόμπινσον το Μαϊάμι

Ο Κάιλ Λάουρι με την φανέλα των Ράπτορς
Ο Κάιλ Λάουρι με την φανέλα των Ράπτορς Ⓒ 2021 JACOB KUPFERMAN/ASSOCIATED PRESS

Και τον Μπάτλερ κράτησαν και στον Ρόμπινσον έδωσαν πενταετή επέκταση και τον Κάιλ Λάουρι απέκτησαν. Οι Μαϊάμι Χιτ μπήκαν με τρομερή φόρα στη Free Agency, με στόχο να επιστρέψουν στην ελίτ του ΝΒΑ.

Πολύ επιθετικά μπήκε στην Free Agency 2021 το Μαϊάμι, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Τζίμι Μπάτλερ για επέκταση αξίας 184 εκατομμυρίων δολαρίων (όπως αναμενόταν) και στη συνέχεια απέκτησε τον Κάιλ Λάουρι με sign-and-trade από τους Ράπτορς (δίνοντας τον Γκόραν Ντράγκιτς που ίσως μετακινηθεί εκ νέου), πριν δώσει νέο πενταετές συμβόλαιο στον Ντάνκαν Ρόμπινσον για να τον κρατήσει έως το 2026 με 90 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Χιτ δεν αστειεύονται, πληγώθηκαν από την σκούπα από τους Μιλγουόκι Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs και τα έδωσαν όλα για να αναβαθμιστούν στον άσο. Ο Λάουρι (90 εκατομμύρια για τρία χρόνια) αποχαιρέτησε τους Τορόντο Ράπτορς μετά από εννέα χρόνια στον Καναδά, ενώ πέρυσι είχε 17.2 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 7.3 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 34.8 λεπτά σε 46 πόντους της κανονικής περιόδου.

Όσο για τους Ρόμπινσον - Μπάτλερ; Ουδεμία έκπληξις. Ο πρώτος είναι ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων στην ομάδα και ένας από τους κορυφαίους σε όλο το ΝΒΑ, ο δεύτερος είναι ο ηγέτης του οργανισμού, η παραμονή τους είχε θεωρηθεί δεδομένη.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ