ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον πόντο νίκη επί της Κηφισιάς

INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός δυσκολεύτηκε πολύ αλλά στο τέλος έκαμψε την αντίσταση της Νέας Κηφισιάς με σκορ 76-75, στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι

Ίδρωσε ο Ηλυσιακός με αντίπαλο την Νέα Κηφισιά, της οποίας έκαμψε την αντίσταση με σκορ 76-75 σε φιλικό έγινε το Σάββατο το βράδυ.

Η ομάδα του Δημήτρη Παπανικολάου, νίκησε έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Έρνεστ Σκοτ που τελείωσε το ματς με 19 πόντους.

Ο Έλληνας προπονητής, δοκίμασε πολλά σχήματα, έχοντας πολύ ώρα έξω από το παρκέ τους Αμερικανούς Χάμπτον, Σκοτ και Τζόουνς.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στην διάθεσή του τον Σάββα Νικητάκη, ο οποίος για τους επόμενους δύο μήνες θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 31-37, 49-53, 76-75

Ηλυσιακός: Παππάς 2, Καυκής 8, Αράπης 3, Χάμπτον 11, Αποστολίδης 6, Χατζής 10, Σπανός 2, Αντωνάκης 1, Σκοτ 19, Τζόουνς 10, Παραγιός 6, ενώ συμμετοχή είχαν οι Δορκοφίκης, Μπέμπης και Σπυριδωνίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ