ΙΩΝΙΚΟΣ

Στον Ιωνικό για τον τελικό παραμονής με την Καρδίτσα ο Μάικ Μάιερς

Στον Ιωνικό για τον τελικό παραμονής με την Καρδίτσα ο Μάικ Μάιερς
AP PHOTO/LAURENCE KESTERSON

Από τη VTB League στον Ιωνικό ο Μάικ Μάιερς για να βοηθήσει την ομάδα της Νίκαιας στον τελικό-παραμονής στην Basket League απέναντι στην Καρδίτσα.

Την ύστατη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Basket League κάνει ο Ιωνικός, ο οποίος ανακοίνωσε την ενίσχυσή του με τον Μάικ Μάιερς (1992, 2μ06) για το εκτός έδρας παιχνίδι-τελικό με την Καρδίτσα (08/04, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη VTB League με τη φανέλα της Αστάνα, με την οποία μέτρησε 11.6 πόντους, 8.1 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ ανά 25.2 λεπτά.

Τη σεζόν 2014-15 ο Μάιερς αγωνίστηκε στο Μέριλαντ και στο NCAA, ενώ - από τη σεζόν 2015-16 ξεκίνησε το μπασκετικό ταξίδι του εκτός Αμερικής. Έκτοτε έχει αγωνιστεί στη Φιλανδία (Helsinki Seagulls), στην Εσθονία (AVIS UTILITAS Rapla), στη Γαλλία (Bordeaux), στην Ιταλία (OnSharing Siena), στο Βέλγιο (Filou Oostende), στην Τσεχία (ERA Nymburk) και στη Ρουμανία (Prometey).

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ