ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Στον Γυμναστικό ο Μπάντερ

Στον Γυμναστικό ο Μπάντερ

Ο Τράβις Μπάντερ έφτασε στην Ελλάδα για να ενισχύσει τις προσπάθειες του Γυμναστικού, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Γυμναστικός προέβη στην απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος γνωρίζει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα από την θητεία του στη Νεπτούνας (2015-16) και στη Ρεκανάτι (2016-17).

Ο Τράβις Μπάντερ βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και δεν έκρυψε την θέλησή του για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της.

Η ανακοίνωση του Γυμναστικού Λάρισας αναφέρει:

Τον Αμερικανό αθλητή Τράβις Μπάντερ απέκτησε ο Γυμναστικός Λάρισας ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Μπάντερ είναι 26 ετών, 1.96 μ. ύψος και αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ.

Γνώστης της ευρωπαϊκής μπασκετικής κουλτούρας, έχει αγωνιστεί στην Λιθουανία τη σεζόν 2015-2016 με τα χρώματα της Νεπτούνας, και με καλά ποσοστά.

Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Ιταλία (Α2) με την φανέλα της Ρεκανάτι (μ.ο. 15.7 π.)

Σήμερα …πάτησε Λάρισα ο Αμερικανός αθλητής και βρέθηκε στο κλειστό της Νεάπολης όπου γνωρίστηκε με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες, παρακολουθώντας την προπόνηση, ενώ από αύριο θα συμμετέχει κανονικά σε αυτή.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί λαρισινού εδάφους ο Τράβις Μπάντερ τόνισε: "Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να παίξω στον Γυμναστικό και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό. Θέλω να αδράξω την ευκαιρία για να δείξω τις δυνατότητες μου και ταυτόχρονα να βοηθήσω την ομάδα μου για την οποία άκουσα τα καλύτερα, να κάνει όσες περισσότερες νίκες μπορεί προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ