ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Στον Φάρο Λήμνου ο Γκότσερ

Στον Φάρο Λήμνου ο Γκότσερ

Ο Φάρος Λήμνου προέβη σε ένα σημαντικό μεταγραφικό "χτύπημα", καθώς έντυσε με τα χρώματά του τον Τόντρικ Γκότσερ.

Ο Τόντρικ Γκόστερ θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ο Φάρος Λήμνου απέσπασε την υπογραφή του. Η ομάδα της Λήμνου ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ (1.93μ.), μιας και η οικογένεια Μπούμπουρα έκανε την υπέρβαση για την περίπτωσή του.

Ο Τόντρικ Γκότσερ μάς πρωτοσυστήθηκε την σεζόν 2016-17, όταν και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κοροίβου, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, έπαιξε στην Γαλλία με τα χρώματα της Σολέ, με την οποία είχε μέσο όρο 9.94 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 34 παιχνίδια.

Η περίπτωση του Τόντρικ Γκότσερ είχε απασχολήσει τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, όσο εκείνος ήταν στην ΑΕΚ και τελικά οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν στην ομάδα της Λήμνου, η οποία κατάφερε να τον εντάξει στον ρόστερ της.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

"Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ, Toddrick Gotcher. Ο 25χρονος παίκτης ο οποίος έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-2017, αγωνιζόμενος στην Α1 κατηγορία με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, θα ενισχύσει την ομάδα μας τη φετινή χρονιά στη Λήμνο.

Ο Αμερικανός, με ύψος 1.93, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Texas Tech ενώ την περσινή χρονιά έπαιξε στο γαλλικό πρωτάθλημα και τη Cholet έχοντας μ.ο. 9.94 πόντους (37% στα τρίποντα), 3.0 ριμπάουντ, 2.0 ασίστ σε 34 παιχνίδια. Στη διάρκεια της θητείας του στον Κόροιβο Αμαλιάδας είχε μ.ο 12.8 πόντους(39% στα τρίποντα), 6.0 ριμπάουντ, 2.19 ασίστ, 1.5 κλέψ. σε 26 αγώνες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ