Στον “αέρα” ο Σκαριόλο

Η Λαμποράλ Κούτσα είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Σέρτζιο Σκαριόλο, για τη σεζόν 2014-15 έναντι ποσού που ξεπερνούσε τα 450.000 ευρώ. Οι Βάσκοι δεν έχουν να δώσουν αυτά τα χρήματα. Και τι θα γίνει;
Μετά τον Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος υπέγραψε προ ενάμιση μήνα στη Λαμποράλ Κούτσα, για τρία χρόνια έναντι 700.000 ευρώ τη σεζόν,… τα πάντα χάθηκαν για τους Βάσκους.
Το αφεντικό, ο Χοσεάν Κερεχέτα προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, παίρνοντας μισθούς δυο μηνών από όλους τους υπαλλήλους, προκειμένου να φτάσει τις 600.000 ευρώ που χρειαζόταν για μισθούς παικτών της αγωνιστικής περιόδου 2013-14. Έκτοτε, προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές, που θα έχουν κοινή βάση: τη μεγάλη μείωση του μπάτζετ. Στο πλαίσιο αυτό, το club κάλεσε τον Σέρτζιο Σκαριόλο να “κόψει” πολύ το μισθό των +450.00 ευρώ, που έχει για την ερχόμενη σεζόν. Ο Ιταλός αρνήθηκε και τώρα αναμένονται εξελίξεις, που μάλλον… δεν θα είναι όμορφες.
Την είδηση μετέδωσε ο Ισπανός δημοσιογράφος, στο Twitter (@chemalucas).