STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Στον αέρα η ημερομηνία έναρξης των τελικών, ενδεχόμενο το Game 1 να διεξαχθεί Κυριακή (12/6)

Οι Σάσα Βεζένκοβ, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας
Οι Σάσα Βεζένκοβ, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Με τον 5ο και τελευταίο ημιτελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λάρισα να διεξάγεται αύριο (8/6, 19:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), η ημερομηνία έναρξης των τελικών της Stoiximan Basket League παραμένει στον αέρα, αφού ενδέχεται τελικά να ξεκινήσουν την Κυριακή (12/6).

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον αντίπαλό του στους τελικούς της Stoiximan Basket League, που θα προκύψει αύριο (8/6) στον 5ο ημιτελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λάρισα (8/6, 19:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Το πότε θα ξεκινήσει ωστόσο η σειρά των τελικών παραμένει στον αέρα.

Με την Εθνική Ανδρών να έχει υποχρεώσεις στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο πρώτος τελικός φαινόταν δεδομένο ότι θα διεξαχθεί στο Σάββατο 11 Ιουνίου. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι παραμένει ανοιχτό το σενάριο οι τελικοί να ξεκινήσουν μία ημέρα αργότερα, δηλαδή την Κυριακή 12 Ιουνίου, μεταφέροντας αντίστοιχα τον δεύτερο τελικό για την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Όπως και να έχει, μόλις μία ημέρα πριν τον τελευταίο ημιτελικό η ημερομηνία έναρξης του τελικού παραμένει ένα ερωτηματικό, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ