STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Καρδίτσα στο φινάλε της 10ης αγωνιστικής, πού θα δείτε το ματς

Stoiximan Basket League: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Καρδίτσα στο φινάλε της 10ης αγωνιστικής, πού θα δείτε το ματς
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση της Καρδίτσας με τον Ολυμπιακό. Πού θα δείτε το παιχνίδι.

Καρδίτσα και Ολυμπιακός κοντράρονται επί θεσσαλικού εδάφους στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (20:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να εξακολουθήσουν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ωστόσο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπανικολάου (αιμάτωμα στην δεξιά μηροβουβωνική χώρα), Πίτερς (περιμένει τη γέννηση του παιδιού του), αλλά και των ΜακΚίσικ, Πετρούσεβ και Μήτρου-Λονγκ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Η Καρδίτσα μετρά μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα στην σεζόν και θέλει να προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους ερυθρόλευκους εκμεταλλευόμενη την έδρα της.

Πρόγραμμα/Αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

  • Κολοσσός - Προμηθέας 114-109 (100-100 κ.α)
  • Απόλλωνας Πάτρας - Λαύριο 71-60
  • ΑΕΚ Betsson - Μαρούσι 91-89
  • Άρης - Περιστέρι bwin 81-73
  • Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ 97-85
  • Καρδίτσα - Ολυμπιακός (11/12, 20:15, ΕΡΤ3)
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ