STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Με τι αφαίρεση βαθμών τιμωρούνται οι Άρης, Απόλλωνας Πάτρας και Κολοσσός

Φάση από το παιχνίδι του Άρη με τη Λάρισα
Φάση από το παιχνίδι του Άρη με τη Λάρισα PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος την τροποποίηση στις τιμωρίες με αφαίρεση βαθμών για τις ομάδες της Stoiximan Basket League. Ποια η ακριβής τιμωρία για Άρη, Απόλλωνα Πάτρας και Κολοσσό.

Η παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League έβγαλε είδηση δια στόματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού επεσήμανε μεταξύ άλλων πως "τις επόμενες ημέρες η ποινή που θα εφαρμόζεται στις ΚΑΕ θα είναι αναλογική, ώστε η μη χορήγηση ή η ανάκληση του πιστοποιητικού θα τιμωρείται με την αφαίρεση 3-5 βαθμών. Οι ΚΑΕ που θα συμμετάσχουν στην Α1 για την σεζόν 2021/22 στην περίπτωση που ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό λόγω καθυστέρησης, θα τιμωρούνται με έναν βαθμό τιμωρία".

Κάτι που επί της ουσίας αφορά άμεσα τις τρεις ομάδες (Άρης, Απόλλωνας Πάτρας, Κολοσσός) που δεν πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, αλλά και ακόμη δύο (ΑΕΚ, Ηρακλής), η περίπτωση των οποίων εκκρεμεί.

Έτσι, με βάση τα νέα δεδομένα, ο Κολοσσός θα ξεκινήσει τη σεζόν με -1 βαθμό, ενώ ο Απόλλωνας Πάτρας με τον Άρη με -3 έως -5 βαθμούς (θα αποσαφηνιστεί το ακριβές μέγεθος της τιμωρίας τις προσεχείς ημέρες).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΑΡΗΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ