STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Δεν πήρε πιστοποιητικό ο Ηρακλής, ξεκινά το πρωτάθλημα με αφαίρεση βαθμών

Οι παίκτες του Ηρακλή
Οι παίκτες του Ηρακλή PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Ηρακλής δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπερ και σημαίνει πως θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών (από -3 έως -5). Χορηγήθηκε το πιστοποιητικό στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αυτό που φοβόταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, κατά δήλωσή του μετά τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, έγινε. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ Ηρακλής, γεγονός που συνεπάγεται την τιμωρία του Γηραιού με αφαίρεση βαθμών (από -3 έως -5) στο νέο πρωτάθλημα -η ίδια τιμωρία έχει επιβληθεί επίσης σε Άρη και Απόλλωνα Πάτρας.

Από την άλλη, η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής, με τον φάκελό της να είναι πλήρης και να ξεκινά το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League δίχως κάποιο πρόβλημα.

Έτσι, ο αριθμός των ομάδων της Stoiximan Basket League που δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι πλέον τέσσερις (Απόλλωνας Πάτρας, Κολοσσός, Άρης, Ηρακλής), την ώρα που η διαδικασία έγκρισης νομιμότητας των μετοχών του Απόλλωνα Πάτρας πήρε αναβολή.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ