STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Αλλαγή μέρας και ώρας στο πρώτο εντός έδρας ματς της Καρδίτσας κόντρα στο Λαύριο

Stoiximan Basket League: Αλλαγή μέρας και ώρας στο πρώτο εντός έδρας ματς της Καρδίτσας κόντρα στο Λαύριο
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS

Η Καρδίτσα θα δώσει το πρώτο της εντός έδρας φετινό παιχνίδι για την Stoiximan Basket League στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή μέρας και ώρας διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Η Καρδίτσα έπειτα από σειρά αγώνων που αγωνίστηκε εκτός έδρας λόγω των καταστροφών που υπέστη το γήπεδό της, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην αλλαγή της μέρας και της ώρας της συνάντησης των δύο ομάδων, η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικώς την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 19:00, αντί για την Δευτέρα όπως είχε αρχικά ορισθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει την αλλαγή ημέρας και ώρας στην αναμέτρηση Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Λαύριο Megabolt για την 8η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Λαύριο Megabolt για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί στο ΝΚΓ Γιάννης Μπουρούσης την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 (αντί τη Δευτέρα) με live τηλεοπτική μετάδοση από το ERT FLIX ΕΡΤ SPORT1".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ