STOIXIMAN AEGEANBALL

Stoiximan AegeanBall: Νικήτρια η ομάδα του Μπουρούση, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP

Stoiximan AegeanBall: Νικήτρια η ομάδα του Μπουρούση, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP

Οι Flexcars Warriors των Μπουρούση, Λαρεντζάκη, Παπαδάκη, Χαλικιά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Stoiximan AegeanBall. Ο Μπουρούσης αναδείχθηκε και MVP του τουρνουά.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (10/7) η γιορτή του Stoiximan AegeanBall στην Σύρο με τα τελευταία ματς και φυσικά τις απονομές των νικητών.

Οι Flexcars Lions των Μπουρούση, Λαρεντζάκη, Παπαδάκη, Χαλικιά κατέκτησαν την πρώτη θέση πάνω από τους Stoiximan Warrrios των Πρίντεζη, Διαμαντίδη, Χριστινάκη, Καραχαλίου, αλλά και του CEO της Kaizen Gaming (Stoiximan/Betano), Γιώργου Δασκαλάκη. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Adidas Dolphins των αδερφών Αγραβάνη, Μίτσιτς, Λούτζη και Βελούδου.

Μάλιστα, το βραβείο του MVP παρέλαβε οι Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους για την παρουσία του στο τουρνουά.

Μία όμορφη μπασκετική βραδιά

Η βραδιά ήταν πολύ όμορφη και αμιγώς μπασκετική, με τους καλεσμένους Μίτσιτς και Μιλουτίνοβ να αποθεώνονται. Μάλιστα, ο Σέρβος γκαρντ πήρε ξανά το μεγάλο σουτ και το έβαλε πάλι απέναντι στον φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σκόραρε κατά ριπάς, ενώ ο σούπερσταρ της Αναντολού Εφές δεν είχε πολλή όρεξη για τρέξιμο στο Skills Challenge, ακόμη κι έτσι όμως ήταν ατραξιόν για το τουρνουά.

Μία από τις όμορφες σκηνές της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης δέχτηκε ένα ιδιαίτερο δώρο για την τεράστια προσφορά του στο μπάσκετ, με τον Γιώργο Δασκαλάκη, CEO της Kaizen Gaming (Stoiximan/Betano), να του προσφέρει ένα κάδρο-σύνθεση με χαρακτηριστικές εικόνες από την πορεία του σε Ολυμπιακό και Εθνική.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το SPORT24 το οποίο παίρνει μέρος στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022.

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ