STOIXIMAN AEGEANBALL

Stoiximan AegeanBall: Λάμψη πολλών αστέρων στη Σύρο

Stoiximan AegeanBall: Λάμψη πολλών αστέρων στη Σύρο

Πλούσιο θέαμα και στιγμές διασκέδασης έζησαν οι φίλοι του μπάσκετ κατά τη διάρκεια του Σαββάτου στο Stoiximan AegeanBall το οποίο διεξάγεται στη Σύρο.

Θεσμός έχει γίνει ποια το Stoiximan AegeanBall με την τοπική κοινωνία και όχι μόνο να το αγκαλιάζει για να περάσει ορισμένες ξέγνοιαστες στιγμές βλέποντας από κοντά αστέρια του μπάσκετ και όχι μόνο.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το CelebrityGame, που έφερε στη Σύρο, αγαπημένα πρόσωπα του αθλητισμού και του καλλιτεχνικού χώρου.

Δίπλα στον Μάικ Φουντεδάκη, τη φωνή της διοργάνωσης στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου που μαζί θα παρουσιάσουν το Celebrity Game.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν γινόταν να απουσιάσει ο εμπνευστής της διοργάνωσης Γιώργος Πρίντεζης, αλλά και εκπρόσωποι της Stoiximan με τον Vice President, Πάνο Κωνσταντόπουλο και τον Commercial Director της Kaizen, Νίκο Φλίγκο να συμμετέχουν και αυτοί στον αγώνα.

Από εκεί και πέρα μεταξύ άλλων στη σειρά αγώνων συμμετείχαν, ο δις Ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, η χρυσή Ολυμπιονίκης στίβου Φανή Χαλκιά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας Χρήστος Βολικάκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παρκούρ Δημήτρης Κυρσανίδης, η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, οι κορυφαίοι ηθοποιοί Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Γεροντιδάκης,Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο δημοφιλής κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός Φάνης Λαμπρόπουλος, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Νικόλας Ράπτης, ο stand-up comedian Λευτέρης Μητσόπουλος, ο επιχειρηματίας Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο gymnastics & calisthenics coach Γιώργος Χατζηευσταθίου, ο Δημοσθένης Τζουμάνης, o Παύλος Γαλακτερός.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις το θέαμα βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί τα πειράγματα τα οποία φυσικά δεν έλειψαν τόσο από το αγωνιστικό σκέλος όσο και στις επί μέρους δοκιμασίες στις οποίες χρειάστηκε να δείξουν τις δεξιότητές τους.

Η ευχάριστη έκπληξη ήταν η Νικολέτα Κοτσαηλίδου η οποία ήταν εκείνη η οποία επικράτησε στο free throw challenge και γνώρισε την αποθέωση από τους υπόλοιπους.

Φυσικά, όλα αυτά ήταν η πρόγευση αφού την Κυριακή (09/07) η Αρχόντισσα των Κυκλάδων θα υποδεχτεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ που θα αγωνιστούν δίπλα στον κορυφαίο Γιώργο Πρίντεζη.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να δούμε αστέρια όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ματίας Λεσόρτ, ο Αλεξέι Πουκουσέβσκι, ο Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Αναστασία Κωστάκη, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και άλλοι.

Το SPORT24 θα είναι φυσικά στη Σύρο και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν εκεί.

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ