STOIXIMAN AEGEANBALL

Έρχεται στην Ελλάδα και στη Σύρο ο Λεσόρ

Έρχεται στην Ελλάδα και στη Σύρο ο Λεσόρ
PARTIZAN MOZZART BET / EMILIJA JOVANOVIC

Ο διεθνής Γάλλος σέντερ και παίκτης της Παρτίζαν, Ματίας Λεσόρ, θα ταξιδέψει στη Σύρο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Stoiximan AegeanBall Festival.

Το κορυφαίο ελληνικό τουρνουά 3x3 Stoiximan AegeanBall Festival επιστρέφει για πέμπτη χρονιά, στις 7 με 9 Ιουλίου 2023, στη Σύρο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα διεξαχθεί και η VIP League, στην οποία θα αγωνιστούν δίπλα στον Γιώργο Πρίντεζη μεγάλοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, πρωταγωνιστές ομάδων της Ευρώπης αλλά και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ένας από τους μεγάλους αθλητές που θα βρεθούν στη χώρα μας για το Stoiximan AegeanBall Festival είναι ο Ματίας Λεσόρ. Ο διεθνής Γάλλος σέντερ και παίκτης της Παρτίζαν θα ταξιδέψει στη Σύρο για το μεγάλο event.

"Ο Mathias Lessort, μέλος της Καλύτερης Πεντάδας για την σεζόν 2022/23 της Euroleague και φετινός πρωταθλητής της Αδριατικής Λίγκας, στο Stoiximan AegeanBall Festival! Ο Γάλλος διεθνής center με το εκρηκτικό του ταπεραμέντο θα βρεθεί για πρώτη φορά στο νησί της Σύρου" αναφέρει η ανάρτηση της διοργάνωσης.

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ