NBA

Στο τεχνικό επιτελείο των Κλίπερς ο Γουέσλι Τζόνσον

Ο Γουέσλι Τζόνσον με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Γουέσλι Τζόνσον με την φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Γουέσλι Τζόνσον, ο οποίος την σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, θα είναι την νέα σεζόν μέλος του τεχνικού επιτελείου των Κλίπερς όπως ενημέρωσε η ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο Γουέσλι Τζόνσον γύρισε και επίσημα σελίδα στην ζωή και την καριέρα του στα 34 του χρόνια. Όπως έγινε γνωστό, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι πλέον μέλος του τεχνικού επιτελείου των Κλίπερς, έχοντας ρόλο στην βελτίωση των παικτών.

Ο Τζόνσον αγωνίστηκε τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι την σεζόν 2019/20 με τον Παναθηναϊκό, έχοντας 8.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 3.3 πόντους και 2.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Το φετινό καλοκαίρι ήταν ένας εκ των ασίσταντ κόουτς των Ράπτορς στο Summer League του Λας Βέγκας.

Ο νυν ασίσταντ των Κλίπερς επιλέχθηκε στο Νο4 του ΝΒΑ Draft του 2010 από τους Γουλβς και στην πορεία του στο ΝΒΑ φόρεσε τις φανέλες των Γουλβς, Σανς, Λέικερς, Κλίπερς, Πέλικανς και Γουίζαρντς, έχοντας μέσους όρους καριέρας 7 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο με 33.7% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής (609 αγώνες- 334 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ