ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια ο Φρανκ Ντιλικινά

Ο Φρανκ Ντιλικινά σε φάση από αγώνα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας
Ο Φρανκ Ντιλικινά σε φάση από αγώνα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας 2021 AP PHOTO/ERIC GAY

Ο free agent Φρανκ Ντιλικινά αρέσει στον Σέρτζιο Σκαριόλο, που θέλει να καλύψει με έναν all around γκαρντ το κενό που προέκυψε με το πρόβλημα του Νίκο Μάνιον.

Ο μυστηριώδης ιός που ταλαιπωρεί τον Νίκο Μάνιον και θα τον κρατήσει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης, αναγκάζει τον Σέρτζιο Σκαριόλο να βγει ξανά στην αγορά για να βρει έναν προσωρινό αντικαταστάτη για τον νεαρό Ιταλό γκαρντ.

Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια λέγεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Φρανκ Ντιλικινά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Corriere della Sera, ώστε να καλύψει με εκείνον το σημαντικό κενό που έχει προκύψει στην περιφέρειά του.

Ο 23χρονος Γάλλος προέρχεται από μια τετραετία στο ΝΒΑ με τους Νιου Γιορκ Νικς, στην οποία είχε 5.5 πόντους (38.9% στο δίποντο, 32.8% στο τρίποντο και 74.9% στις βολές), 2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ ανά 19.5 λεπτά σε 211 αγώνες.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν ενδιαφέρθηκε να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και ο Ντιλικινά φαίνεται πως είναι αναγκασμένος να γυρίσει στην Ευρώπη για να μαζέψει το χαμένο έδαφος από την "χλιαρή" παρουσία του στο ΝΒΑ.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ