ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο ΟΑΚΑ οι Αγγελόπουλοι για να συναντήσουν τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο

Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στα γραφεία της ΕΟΚ
Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στα γραφεία της ΕΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προκειμένου να συναντηθούν με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (29/9) στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ προκειμένου να συναντηθούν με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο. Οι διοικητικοί παράγοντες των ερυθρολεύκων έκαναν μία σημειολογική συνάντηση με τον νέο πρόεδρο μετά από την εκλογή του.

Είναι η πρώτη φορά μετά από το 2011 που οι Αγγελόπουλοι θα συναντηθούν με πρόεδρο της ΕΟΚ έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ. Μαζί με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται και ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές.

Το SPORT24 και ο Κώστας Αυγουστάκης βρίσκονται στο ΟΑΚΑ στα γραφεία της ΕΟΚ και σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο
Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο EUROKINISSIΟ Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Βαγγέλη Λιόλιο
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Βαγγέλη Λιόλιο EUROKINISSI


Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στο ΟΑΚΑ
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Θυμηθείτε όσα δήλωσαν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην εκπομπή του SPORT24 στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη δράση:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ