EUROLEAGUE

Ο Κέβιν Ντουράντ βλέπει το Μονακό - Ολυμπιακός

Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται για τη μάχη απέναντι στους Καβαλίερς
Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται για τη μάχη απέναντι στους Καβαλίερς AP PHOTO/BEBETO MATTHEWS

Με έναν εκλεκτό καλεσμένο θα διεξαχθεί το Game 4 ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), καθώς σύμφωνα με την γαλλική Equipe, ο Κέβιν Ντουράντ θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση στο Πριγκιπάτο.

Οι Νετς αποκλείστηκαν από τα playoffs του ΝΒΑ και ο Κέβιν Ντουράντ απολαμβάνει το διάλειμμά του πριν επιστρέψει στις προπονήσεις και την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Τα playoffs της EuroLeague ωστόσο είναι σε εξέλιξη και ο "KD" αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί και να δεχτεί την πρόσκληση του πρώην συμπαίκτη του στους Νετς, Μάικ Τζέιμς να πάει στο Μονακό.

Σύμφωνα με τη γαλλική Equipe, ο Κέβιν Ντουράντ θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση στο Πριγκιπάτο ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την πρόκρισή τους στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο εκ των κορυφαίων αθλητών του μπάσκετ στον κόσμο, θα απολαύσει λοιπόν δράση στην EuroLeague και θα δει από κοντά την μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφήνοντας στην άκρη λίγο το ΝΒΑ για να παρακολουθήσει ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Θυμηθείτε την εκπληκτική συνεργασία των δύο ως συμπαίκτες στους Νετς

Μην χάσετε την Game Night της Παρασκευής όπου ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Σπύρο Καβαλιεράτο αναλύουν τον σπουδαίο τέταρτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το γήπεδο. Τζάμπολ στις 00:00.

TAGS EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ