STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στο Μαρούσι ο Ρόμπερτ Γούνταρντ

Oklahoma City Thunder's Robert Woodard II during the second half of a preseason NBA basketball game against the Adelaide 36ers Thursday, Oct. 6, 2022, in Oklahoma City. (AP Photo/Garett Fisbeck)
Oklahoma City Thunder's Robert Woodard II during the second half of a preseason NBA basketball game against the Adelaide 36ers Thursday, Oct. 6, 2022, in Oklahoma City. (AP Photo/Garett Fisbeck) AP PHOTO / GARETT FISBECK

Το Μαρούσι εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για το All Star Game, υπογράφοντας τον Ρόμπερτ Άντονι Γούνταρντ (24, 1.98).

Με ένα νέο πρόσωπο θα παραταχθεί το Μαρούσι στη Stoiximan Basket League, μετά από τη διακοπή λόγω της διεξαγωγής του All Star Game στην Καρδίτσα. Οι κιτρινόμαυροι επισημοποίησαν τη συμφωνία με τον Ρόμπερτ Γούνταρντ (24, 1μ98), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γαλλία με τα χρώματα της Μπλουά.

Ο 24χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2020, αγωνιζόμενος σε NBA και G-League (κατά βάση). Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην LNB με την οποία είχε 9.5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.9 μπλοκ σε 24,2 λεπτά.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ Ρόμπερτ Άντονι Γούνταρντ (24, 1.98).

Ο παίκτης έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και το βράδυ της Κυριακής αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη για τον αγώνα με τον Κολοσσό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ