Στο Ιράν ο Μπάξτερ!

Ο Τζίμι Μπάξτερ άφησε τον Ηλυσιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στο Ιράν όπως σας είχε ενημερώσει από την περασμένη εβδομάδα το Sport24.gr
Τέσσερις στροφές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και μία μέρα μετά την ήττα στην παράταση στο κλειστό των Ιλισίων από τον Πανελλήνιο ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν βρίσκεται πλέον στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη.
Κι αυτό γιατί ο Μπάξτερ σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ταραμπάρι του Ιράν που την στιγμή αυτή βρίσκεται στην 2 θέση της βαθμολογίας μετά την 21 αγωνιστική.
Μία κίνηση που είχε προαναγγείλει το Sport24.gr με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ όπως αποδείχθηκε να είχε πάρει απόφαση να αποδεχθεί την δελεαστική πρόταση που του είχε γίνει.
Αυτή που σύμφωνα με πληροφορίες θα του αποφέρει το ποσό των 40.000 δολαρίων το μήνα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως στα τέλη του 2010 είχε δεχθεί κρούση και από ομάδα της Τουρκίας.
Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Φλεβαράκης θα μπορέσει να καλύψει άμεσα το κενό του στην συνέχεια της προσπάθειας του Ηλυσιακού να παραμείνει στην Α1.