ΕΟΚ

Στο Final Four της ΕΣΚΑΔΥΜ ο Βαγγέλης Λιόλιος

Στο Final Four της ΕΣΚΑΔΥΜ ο Βαγγέλης Λιόλιος
ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το παρών στο Final Four Εφήβων της ΕΣΚΑΔΥΜ όπου είχε επαφές με ανθρώπους και με σωματεία της περιοχής.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έδειξε για ακόμα μία φορά έμπρακτα ότι ασχολείται με όλες τις ηλικίες και έχει δώσει προτεραιότητα στο ανταπτυξιακό κομμάτι.

Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, βρέθηκε στο Final Four της ΕΚΑΣΔΥΜ, όπου είχε επαφές με σωματεία από την Κοζάνη, την Φλώρινα, το Άργος Ορεστικό και την Καστοριά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Η καρδιά του μπάσκετ χτυπάει σε όλη τη χώρα και από όλες της ηλικίες και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το «παρών» σε μια σημαντική διοργάνωση με φόντο το μέλλον, στο Final4 εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Η επίσκεψη στην περιοχή άρχισε από την Κοζάνη, όπου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ενωσης Δυτικής Μακεδονίας, Λάζαρο Σαββίδη, είχε επαφή και συζήτηση με ομάδες των νομών Κοζάνης και Φλώρινας.

Επόμενος σταθμός ήταν το Αργος Ορεστικό, όπου παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες του απόλυτα πετυχημένου Final 4 εφήβων με τη συμμετοχή των ομάδων Ηρακλή Κοζάνης, Αργους Ορεστικού, Αριστοτέλη Φλώρινας και ΑΣ Καστοριάς, μίλησε με τους νεαρούς αθλητές και έκανε απονομές και βραβεύσεις.

Στη συζήτηση με τον Δήμαρχο του Αργου Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, με συμμετοχή και της Αντιδημάρχου πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού, Αλεξάνδρας Βραγγάλα, εκφράστηκε η επιθυμία τους για στενή συνεργασία με την ΕΟΚ και ανάληψη κι άλλων διοργανώσεων από την πόλη.

Ακολούθησε συνομιλία με εκπροσώπους των σωματείων των νομών Καστοριάς και Γρεβενών, για την καθημερινότητα, τα προβλήματα και τα αιτήματά τους, όπως επίσης και με διαιτητές και κριτές του νομού".

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ