ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Στο 2ο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τον Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί ο φύλακας-άγγελός του

Στο 2ο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τον Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί ο φύλακας-άγγελός του

Το μικρό καφέ στα Σεπόλια, ο Γιάννης Τζίκας, το καταφύγιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ της Nike δείχνει τον φύλακα-άγγελο του Greek Freak (VIDEO).

Το μικρό καφέ "Κιβωτός", ακριβώς απέναντι από το ανοιχτό γηπεδάκι του Τρίτωνα στα Σεπόλια, έχει γίνει διάσημο σε όλο τον μπασκετικό πλανήτη. Τώρα, αυτό το μικρό καφέ του Γιάννη Τζίκα υποδέχθηκε τις κάμερες της Nike, για το δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (δείτε εδώ το πρώτο).

"Του ζητούσα να δουλέψω για να μπορώ να προσφέρω στην οικογένειά μου, αλλά δεν με άφηνε. Μου έλεγε εσύ πρέπει να γίνεις μπασκετμπολίστας" θυμάται ο Greek Freak, που επισκέπτεται τον φύλακα-άγγελό του κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Εκεί, σε αυτό το μικρό καφέ ο Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του έβρισκαν πάντα ένα σάντουιτς, ένα φρούτο, στις δύσκολες εποχές των παιδικών και των εφηβικών τους χρόνων, εκεί έβρισκαν λίγο παγωτό, οπότε αυτό το σημείο στην καρδιά των Σεπολίων θα μοιάζει για πάντα με το καταφύγιό τους.

Δείτε το όμορφο δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ:

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ