MUNDOBASKET 2023

Στηρίξτε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και κερδίστε δώρα με το Viber

Στηρίξτε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και κερδίστε δώρα με το Viber
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της Εθνικής Ανδρών και δύο φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο μπορούν να γίνουν δικές σας μέσα από τη συνεργασία της ΕΟΚ με το Viber, ενόψει της συμμετοχής της Ελλάδας στο MundoBasket 2023.

Η Εθνική Ελλάδας συμμετέχει στο MundoBasket 2023 και η ΕΟΚ αποφάσισε να αλληλεπιδράσει με τους πιο πιστούς φίλους της με μοναδικό τρόπο. Πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ΕΟΚ, σε συνεργασία με το Viber, ξεκίνησε λοιπόν ένα παιχνίδι με δώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε μερικούς τυχερούς να κερδίσουν μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της Εθνικής Ανδρών και δύο φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, αρκεί να ενεργοποιήσετε το Πορτοφόλι Πληρωμών Viber και να ακολουθήσετε το κανάλι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Viber για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για νίκη. Όσοι ενεργοποιήσουν το Πορτοφόλι Πληρωμών Viber (Viber Pay) από τις 18 ως τις 23 Αυγούστου θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για τις φανέλες. Τα ονόματα των τριών νικητών θα γίνουν γνωστά από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία θα μεριμνήσει και για την παράδοση των δώρων.

Οι φίλοι του μπάσκετ που ακολουθούν το κανάλι θα έχουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο που θα μοιράζεται η ΕΟΚ πριν και κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης διοργάνωσης όπως σχόλια, δηλώσεις των παικτών της ομάδας και του προπονητικού επιτελείου, αναλύσεις, νέα και αποτελέσματα, και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το Viber θα αυξήσει τον ενθουσιασμό των φιλάθλων παρέχοντας ειδικά δημιουργημένες κάρτες (Cheering Cards) τις οποίες οι φίλαθλοι θα μπορούν να μοιραστούν μεταξύ τους στη διάρκεια του τουρνουά.

Ενδιαφέροντα κουίζ στην πλατφόρμα θα δοκιμάσουν τις γνώσεις των φίλων του μπάσκετ για το άθλημα. Όλα αυτά θα δώσουν σε όλους μια πραγματική αίσθηση της διοργάνωσης μαζί με τους διεθνείς μας «ζωντανά».

Ενεργοποιήστε το Πορτοφόλι Πληρωμών Viber (Viber Pay) και ακολουθήστε σήμερα την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, κερδίστε τις ξεχωριστά t-shirts και υποστηρίξτε τα αστέρια μας στην προσπάθειά τους για αθλητική δόξα αυτό το καλοκαίρι!

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΟΚ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ