ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Στην Τρίπολη ο Λίτζιον

ADECCO SILVER - GIORNATA 12- REMER TREVIGLIO VS  MODUS FM ROSETO,dodicesima giornata,LNP SILVER,legion
ADECCO SILVER - GIORNATA 12- REMER TREVIGLIO VS MODUS FM ROSETO,dodicesima giornata,LNP SILVER,legion D@S BY DANILO SCACCABAROSSI - WWW.DASWEB.IT

Ο Άλεξ Λίτζιον αναμένεται να βρίσκεται το απόγευμα της Δευτέρας (25/1) στην Τρίπολη, ολοκληρώνοντας τη μετακίνησή του στον Αρκαδικό. Την Τρίτη (26/1) θα προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη. Χαλάει του Κέβιν Τόμας.

Θέμα ωρών είναι πλέον η άφιξη του Άλεξ Λίτζιον στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Αρκαδικού μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε πέρσι στη Β΄ κατηγορία της Ιταλίας με τα χρώματα της Τραπάνι, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί κρούση από την Ιορδανία για να βγάλει διαβατήριο, προκειμένου να ενισχύσει τη χώρα στο Πανασιατικό Πρωτάθλημα. Όπως κι έγινε. Στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα της Αλ Τζαϊς, στο πρωτάθλημα του Κατάρ.

Εν αντιθέσει πάντως με τον απόφοιτο του FIU, η μεταγραφή του Κέβιν Τόμας δεν θα ολοκληρωθεί. Έτσι, ο Καστρίτης είναι υποχρεωμένος να ψάξει εκ νέου για παίκτη που θα ενισχύσει τη φροντ λάιν της ομάδας του εν όψει της συνέχειας του Β΄ γύρου της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ