ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Τουρκία ο Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί Δημήτρη Ιτούδη και Γιάννη Σφαιρόπουλο

Στην Τουρκία ο Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί Δημήτρη Ιτούδη και Γιάννη Σφαιρόπουλο
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Γιώργος Μπαρτζώκας, Δημήτρης Ιτούδης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Στέφανος Δέδας και Κώστας Χατζηχρήστος θα δώσουν το παρών στο σεμινάριο της Ένωσης Προπονητών της EuroLeague (EuroLeague Head Coaches Board - EHCB). Ο τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Παρασκευή (30/6) στην Τουρκία.

Από την Κυριακή 2 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Ιουλίου διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας το σεμινάριο της Ένωσης Προπονητών της EuroLeague, το οποίο θα παρακολουθήσει και ο τεχνικός του Ολυμπιακού και back-to-back κορυφαίος προπονητής της διοργάνωσης, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος βρίσκεται στη γειτονική μας χώρα από την Παρασκευή (30/6).

Εκεί θα βρίσκονται ακόμα ο πρόεδρος της Ένωσης (EuroLeague Head Coaches Board - EHCB) Δημήτρης Ιτούδης, μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιάννη Σφαιρόπουλο, που συντόνισαν και την εναρκτήρια συζήτηση, στην οποία παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Πέραν των τριών Ελλήνων τεχνικών που αναφέρθηκαν προηγουμένως, στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν ακόμα οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Ετόρε Μεσίνα, Τσους Ματέο, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Κάζις Μακσβίτις, Πάμπλο Λάσο, Στέφανος Δέδας και Κώστας Χατζηχρήστος.

Όλες αυτές τις ημέρας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει φυσικά σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για όλα τα θέματα που τρέχουν στο μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, αφού τη Δευτέρα (3/7) θα γίνει και το κρίσιμο ραντεβού των αδελφών Αγγελόπουλων με τον Κώστα Σλούκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ