ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του: Υψηλές προσωπικότητες έδωσαν το παρών στην τελετή

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του: Υψηλές προσωπικότητες έδωσαν το παρών στην τελετή

Στην Τουρκία βρέθηκε την Παρασκευή (19/4) ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του, στην οποία έδωσαν το παρών πολλές εξέχουσες προσωπικότητες από την πολιτική και τον αθλητισμό.

Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Εργκίν Αταμάν, μετά τον θάνατο του πατέρα του, Ιμπραήμ. Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR ταξίδεψε στην πατρίδα του, προκειμένου να βρεθεί στην κηδεία. Εκεί έδωσαν το παρών πολύ υψηλές προσωπικότητες του αθλητισμού, της πολιτικής σκηνής, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου από τη γειτονική μας χώρα, ενώ τους πράσινους εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Παρθενόπουλος.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μεταξύ των παρευρισκομένων στην επικήδειο δέηση ήταν ο ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, Οσμάν Ασκίν Μπακ, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγκάρ, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της UEFA και υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σερβέτ Γιαρντιμτζί, ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Ντουρσούν Οζμπέκ, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, αλλά και ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, Ομέρ Ονάν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ