SPORTS & GOSSIP

Στην Αθήνα ο Ομπράντοβιτς, πήγε και στον Βέρτη

Στην Αθήνα ο Ομπράντοβιτς, πήγε και στον Βέρτη

Ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής πέρασε και από τον Νίκο Βέρτη.

Λίγες εβδομάδες προτού ενεργοποιηθεί προπονητικά και θέσει σ' εφαρμογή το σχέδιο αναγέννησης της Παρτίζαν με στόχο την επιστροφή της στην Euroleague, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ταξίδεψε στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές.

Αν και κοντεύουν δέκα χρόνια απ' όταν άφησε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για να συνεχίσει αλλού την επιτυχημένη δουλειά, ο "Ζοτς" εξακολουθεί να έχει πάρα πολλούς φίλους στη χώρα μας και όποτε του δίνεται η ευκαιρία ξεκλέβει λίγο χρόνο για να έρθει στην Αθήνα και να τους δει.

Δεν είναι ψέμα φυσικά ότι η νυχτερινή ζωή της Αθήνας γοήτευε πάντα τον κορυφαίο κόουτς και η επίσκεψή του στο κέντρο που τραγουδά από τις αρχές του Ιουλίου ο Νίκος Βέρτης δεν ήταν καθόλου συμπτωματική.

Τα τραγούδια του δημοφιλούς Έλληνα καλλιτέχνη ανήκουν στο... ρεπερτόριο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος απολαμβάνει την ελληνική μουσική και τον τρόπο διασκέδασης στις πίστες. Άρα το γεγονός πως η κυριακάτικη έξοδός του συνδυάστηκε με πέρασμα από το YTON δεν προκαλεί εντύπωση.

Ο Σέρβος ήταν τρομερά ευδιάθετος, χωρίς να δείχνει αγχωμένος για το νέο φιλόδοξο πρότζεκτ που ανέλαβε να βγάλει εις πέρας. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

TAGS SPORTS & GOSSIP VIRAL ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ