EUROLEAGUE

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο NBAer Ρόντνι ΜακΓκρούντερ

Miami Heat guard Rodney McGruder (17) in the first half of an NBA basketball game Wednesday, Nov. 30, 2016, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Miami Heat guard Rodney McGruder (17) in the first half of an NBA basketball game Wednesday, Nov. 30, 2016, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων, Αρμάνι Μιλάνο και Ρόντνι ΜακΓκρούντερ έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Η πόρτα του NBA έμεινε κλειστή για εκείνον, ωστόσο ο Ρόντνι ΜακΓκρούντερ δεν άφησε τη σεζόν 2023/24 να χαθεί. Έδωσε τα χέρια με την Αρμάνι Μιλάνο και έρχεται στην Ευρώπη για να προσφέρει στις θέσεις της περιφέρειας (από το ένα ένας το τρία) ώστε η ομάδα του Έτορε Μεσίνα να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη δεκάδα της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Ο 32χρονος ύψους 1μ.93 μπασκετμπολίστας από το Μέριλαντ έπαιξε στο πανεπιστήμιο Κάνσας Στέιτ, δεν έγινε draft το 2013, έπαιξε στην Ουγγαρία με την Ατομερόμου (2013/14) και στη G-League με τους Μέιν Ρεντ Κλος και τους Σιου Φολς Σκάιφορς, πριν ο Έρικ Σπόλστρα τον "τραβήξει" στο NBA και τον κρατήσει στους Μαϊάμι Χιτ από το 2016 έως το 2019.

Σε τρεις σεζόν στο Μαϊάμι ο ΜακΓκρούντερ είχε 6.7 πόντους (34.8% στο τρίποντο), 3.3 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ ανά 23.5 λεπτά, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τους Λος Άντζελες Κλίπερς και με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ