ΙΚΑΡΟΣ

Στιγμές χαράς στο 12ο Δημοτικό!

Στιγμές χαράς στο 12ο Δημοτικό!

Για μια ακόμη φορά, οι παίκτες του Ικάρου χάρισαν, αλλά κυρίως έζησαν στιγμές χαράς, κατά την επίσκεψη τους στο 12ο δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης "School day".

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο Ιβάν Άσκα και ο Άντονι Ρόμπερτσον, μίλησαν στους μαθητές, έπαιξαν μαζί τους μπάσκετ και δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα, στα παιδιά που τους υποδέχθηκαν με μεγάλη αγάπη.

Το "παρών" έδωσαν επίσης ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Γιαπλές και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Ηλίας Μπουρμάς και Νίκος Μπέλλος.

Τα παιδιά του 12ου δημοτικού είχαν ετοιμάσει πολλές ζωγραφιές για τους παίκτες του Ικάρου και είχαν συγκεκριμένες "απαιτήσεις". Από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και τον Άντονι Ρόμπερτσον ζήτησαν τρίποντα και από τον Ιβάν Άσκα καρφώματα. Φυσικά κανείς εκ των τριών δεν τους χάλασε το χατίρι.

" Νομίζω ότι έχουμε εξαντλήσει τα εγκώμια για τον κόσμο της Χαλκίδας. Η αγάπη τους και το ενδιαφέρον για την ομάδα είναι εντυπωσιακά και απολαμβάνουμε όσο τίποτε άλλο τις επισκέψεις μας στα σχολεία της πόλης, η οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση στην Χαλκίδα", ανέφερε σχετικά ο Γιάννης Γαγκαλούδης και συμπλήρωσε. " Τόσο εμείς, όσο και η διοίκηση θέλουμε να ανταποδίδουμε αυτή την αγάπη και είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε σε νεαρά παιδιά, για να τους τονίσουμε την σημασία της άθλησης στη ζωή τους".

Στιγμές χαράς στο 12ο Δημοτικό!
Στιγμές χαράς στο 12ο Δημοτικό!
Στιγμές χαράς στο 12ο Δημοτικό!
TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ