ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Στη Β' Εθνική ο Χολαργός, τη θέση του στη Basket League ο Κολοσσός

BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ  -  ΑΕΚ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΑΕΚ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα συμμετάσχει τη σεζόν 2019/20 ο Χολαργός, που μεταβιβάζει το ΑΦΜ του στον Κολοσσό Ρόδου για να τον κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία.

Οριστική και ομόφωνη ήταν η απόφαση των παραγόντων του Χολαργού να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής τη σεζόν 2019/20. Η Γενική Συνέλευση που έγινε στο Δημαρχείο της πόλης είχε ένταση, ωστόσο οι ψυχραιμότεροι έριξαν τους τόνους ώστε η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει και να δώσει τον αγώνα της σε μια κρίσιμη περίοδο για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.

Τη θέση του Χολαργού στην Α1 θα πάρει ο Κολοσσός Ρόδου, με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Δρόσο να εξηγεί πως δεν είχε τη δυνατότητα να κουβαλήσει το φορτίο δίχως να έχει "συμπαίκτες" στο πλευρό του. Ο Χολαργός μπορούσε να συμμετάσχει στην Α2 με τα δελτία του Κολοσσού και έδρα το Αντώνης Τρίτσης ή να αποχωρήσει από τα εθνικά πρωταθλήματα τη σεζόν 2019/20 και να ξεκινήσει από την Δ' ΕΣΚΑ τη σεζόν 2020/21.

Τελικά η ομάδα θα συμμετάσχει στη Β' Εθνική με τα δελτία ομάδας της Αθήνας που θα αποχωρήσει από την κατηγορία, στην οποία θα βρίσκεται και ο γειτονικός Παπάγος!

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ