Στη μάχη Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή των "αιωνίων" στην κληρωτίδα
Στα γραφεία της ΕΟΚ θα γίνει την Τρίτη 27/9 η κλήρωση της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή και των έξι πρώτων ομάδων που τερμάτισαν την περσινή σεζόν στην πρώτη εξάδα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
“Την ερχόμενη Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2011-2012 στα γραφεία της ΕΟΚ.
Στη Γ΄ Φάση συμμετέχουν οι 6 πρώτες ομάδες στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας (περίοδο 2010-2011) που είναι οι ακόλουθες: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός. ΠΑΟΚ, Άρης, ΓΣ Αμαρουσίου, ΕΚ Καβάλας. Την οχτάδα θα συμπληρώσουν οι νικητές των αγώνων ΑΣ Απόλλων Πατρών – ΑΕ Ίκαροι Καλλιθέας και Πανιώνιος ΓΣΣ – Ηλυσιακός ΑΟ”.