ΠΑΟΚ

Στέφενς: “Όχι νέος παίκτης με τα τωρινά δεδομένα”

firo.Fußball,Fussball, 21.08.2013.Champions League Saison 2013/2014.Championsleague, Qualifikation, Hinspiel.FC Schalke 04 - PAOK Saloniki.Saloniki, Trainer, Huub Stevens, Portrait ..$worldrightsEs gelten unsere AGB, einsehbar auf.www.firosportphoto.de.copyright by firo sportphoto:.Coesfelder Str. 207.D- 48249 Dü[email protected].(V o l k s b a n k B o c h u m - W i t t e n ).BLZ.: 430 601 29.Kt. Nr.: 341 117 100.Tel: +49-2594 - 9916004.Fax: +49-2594 - 9916005 INTIME SPORTS

Για το θέμα της ενίσχυσης, αλλά και διάφορα άλλα αγωνιστικά ζητήματα μίλησε ο Χουμπ Στέφενς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό κανάλι.

Σύμφωνα με τον Χουμπ Στέφενς, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. Συγκεκριμένα είπε στην NOVA:

Για τη διακοπή:

Ελπίζω να ήταν καλή για τους ποδοσφαιριστές αλλά πρέπει να δούμε επίσης πως δεν ήταν θετική για τον προπονητή ενός συλλόγου που «χάνει» αρκετούς για δέκα ημέρες. Αλλά γνωρίζουμε πως είναι αυτή η κατάσταση με τις Εθνικές ομάδες. Οι Έλληνες διεθνείς έκαναν καλή δουλειά με την Εθνική, είμαι χαρούμενος γι« αυτούς κι ελπίζω πως θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν κι εμάς στον αγώνα του Σαββάτου“.

Για τους Νίνη και Τζαβέλλα:

Φυσικά και παρακολούθησα τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, είναι φυσιολογικό να παρακολουθείς μια Εθνική ομάδα όταν πολλοί ποδοσφαιριστές σου αγωνίζονται σ’ αυτήν. Είδα και τους δυο, θεωρώ πως έκαναν καλή δουλειά, γενικά η Εθνική έκανε καλή δουλειά και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε τι μπορούν να προσδώσουν και σ’ εμάς“.

Για το αν έχει αποφασίσει πως θα τους χρησιμοποιήσει:

Όχι, πρέπει να δούμε πως ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου αλλά γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο να τους αφομοιώσουμε άμεσα στην ομάδα. Ωστόσο πρέπει να προσπαθήσουμε και πρέπει να δούμε πόσο έτοιμος – και σωματικά – είναι ο καθένας τους για να αγωνιστεί το Σάββατο κι όταν έχεις πολλά προβλήματα ίσως κάποιοι από αυτούς πρέπει να παίξουν άμεσα“.

Για το ματς με τη Βέροια:

“Κάθε αγώνας είναι δύσκολος κι αυτός δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά ελπίζω να έχουμε τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων μας. Εντούτοις, η Βέροια είναι καλή ομάδα, διαθέτουν καλούς μεσοεπιθετικούς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, να βγάλουμε την ποιότητά μας κι αν τα κάνουμε αυτά νομίζω πως έχουμε σημαντική πιθανότητα να τα καταφέρουμε“.

Για το αν περιμένει… νέα μεταγραφή:

Οχι, δε νομίζω. Ελπίζω… Φυσικά και παρακολουθούμε τι συμβαίνει στην αγορά, αλλά με τα τωρινά δεδομένα και με τις απαντήσεις που έχουμε λάβει δε νομίζω να συμβεί κάτι“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ