ΜΠΑΣΚΕΤ

Στέφανος Δέδας για τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ: "Τρέχαμε στα καταφύγια με τα παιδιά μου, είμαστε ασφαλείς"

Εικόνες από τις πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ
Εικόνες από τις πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ Ⓒ 2021 HEIDI LEVINE / ASSOCIATED PRESS

Ασφαλής είναι ο Στέφανος Δέδας και η οικογένειά του στην πόλη Χολόν του Ισραήλ. Ο Έλληνας προπονητής ενημέρωσε και μέσω Twitter για όσα συμβαίνουν το βράδυ της Τρίτης (11/5) στη χώρα.

Το βράδυ της Τρίτης (11/5) δεν μοιάζει με ένα τυπικό βράδυ στο Ισραήλ. Οι επιθέσεις στη χώρα, οι επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας, οι εκρήξεις σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό χάους, με τον Στέφανο Δέδα να βρίσκεται με την οικογένειά του στο επίκεντρο των βομβαρδισμών, στην πόλη Χολόν.

Το SPORT 24 επικοινώνησε με τον προπονητή της Χάποελ Χολόν που δήλωσε ασφαλής μαζί με τη γυναίκα και τα τρία παιδιά του, πριν ενημερώσει και τους φίλους του μέσω Twitter.

"Σε αυτές τις στιγμές, όταν τρέχεις στα καταφύγια με τα τρία παιδιά σου και ο ουρανός γκρεμίζεται πάνω από το κεφάλι σου, καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ είναι απλά μια διασκέδαση. Ευχαριστώ όσους από την Ελλάδα και το Ισραήλ επικοινώνησαν με εμένα και με την οικογένειά μου. Είμαστε ασφαλείς. Σας ευχαριστώ" ΄έγραψε ο Στέφανος Δέδας την ώρα που το Ισραήλ παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Photo credits: 2021 Heidi Levine / Associated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ