EUROCUP

Στα ημιτελικά του EuroCup η Μπουργκ, επτά οι ομάδες που διεκδικούν θέση στη EuroLeague

EURO CUP 2023-2024 /  -  (  / MEGA PRESS)
EURO CUP 2023-2024 / - ( / MEGA PRESS) EUROKINISSI SPORTS

Στην τετράδα του EuroCup και τέσσερις νίκες μακριά από τη EuroLeague της επόμενης περιόδου βρίσκεται η Μπουργκ μετά από το ΧΧΧ επί της Προμετέι.

Στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του EuroCup προκρίθηκε το βράδυ της Τρίτης (12/3) η Μπουργκ, καθώς επικράτησε με 95-82 της Προμετέι στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης που δίνει το εισιτήριο για τη EuroLeague της σεζόν 2024/25.

Η ομάδα του Φρεντερίκ Φοτού έβαλε 34 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο και δέχθηκε μόλις 13, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ και να φτάσει στην νίκη και στην πρόκριση. Επόμενος αντίπαλός της ο νικητής του Χάποελ Τελ Αβίβ - Μπεσίκτας, με την ημιτελική σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες.

Στην απέναντι πλευρά, η Κλουζ υποδέχεται τους Λόντον Λάιονς και η Παρί τη Μπανταλόνα. Στις δύο νίκες θα κριθεί και η σειρά των τελικών. Ο νικητής του Κλουζ - Λόντον Λάιονς θα έχει πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον νικητή του Παρί Μπανταλόνα, ενώ στην άλλη πλευρά η Μπουργκ θα έχει μειονέκτημα απέναντι σε Χάποελ Τελ Αβίβ ή Μπεσίκτας.

Κορυφαίοι της Μπουργκ οι Τζέρεμι Μόργκαν (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Αϊζέια Μάικ (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ), Τζέκουαν Λούις (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα), Μακσίμ Σαλάς (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ), ενώ το φαινόμενο Ζακαρί Ρισασέ έμεινε στους 3 πόντους (0/7 σουτ, 3/4 βολές) σε 19 λεπτά. Ο Οντρέι Μπάλβιν με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ ξεχώρισε από την Προμετέι.

TAGS EUROCUP EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ