FINAL FOUR

Στα Χανιά στις 8-10 Απριλίου το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών

Η Τσάστιτι Ριντ σε αγώνα του Παναθηναϊκού με τα Χανιά
Η Τσάστιτι Ριντ σε αγώνα του Παναθηναϊκού με τα Χανιά INTIME

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών θα διεξαχθεί στα Χανιά το τριήμερο 8-10 Απριλίου με την συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Χανίων και Ελευθερίας Μοσχάτου. Στις 18 Μαρτίου η κλήρωση μέσω LIVE Streaming.

Το Ηράκλειο φιλοξένησε το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Τα Χανιά θα φιλοξενήσουν το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών το διάστημα 8-10 Απριλίου, με την ΕΟΚ να φιλοξενείται στην Κρήτη σε ακόμα μία διοργάνωση.

Την είδηση έκανε γνωστή η ελληνική Ομοσπονδία, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι η κλήρωση για την διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου και θα καλυφθεί μέσω LIVE Streaming.

Υπενθυμίζεται ότι στο Final Four έχουν προκριθεί ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, τα Χανιά και η Ελευθερία Μοσχάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Tην Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 12.30, θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλου Ελλάδας Γυναικών.

Το Final Four θα διεξαχθεί 8 και 10 Απριλίου στα Χανιά με την συμμετοχή των ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου, ΟΑ Χανίων, Ολυμπιακός ΣΦΠ και Παναθηναϊκός ΑΟ.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αποφυγή συνωστισμού στους κλειστούς χώρους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να μιλήσουν με εκπροσώπους της ΕΟΚ και των σωματείων, θα έχουν τη δυνατότητα στον χώρο έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, μετά τη λήξη της κλήρωσης".

TAGS FINAL FOUR FINAL 4 Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ