NBA

Sports Illustrated: Τρίτος πιο fit αθλητής παγκοσμίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Sports Illustrated: Τρίτος πιο fit αθλητής παγκοσμίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
AP PHOTO/SETH WENIG

Ο πιο fit αθλητής του ΝΒΑ είναι σύμφωνα με το Sports Illustrated ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έχει μόλις δύο "εμπόδια" να ξεπεράσει για να πατήσει στην κορυφή του κόσμου.

Στη λίστα με τους πιο fit αθλητές παγκοσμίως έβαλε το Sports Illustrated τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μάλιστα του έδωσε την τρίτη θέση, με τον Σακουόν Μπάρκλεϊ των Νιου Γιορκ Τζάιαντς και τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους να είναι οι μοναδικοί που βρίσκονται πάνω από εκείνον. Ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς θεωρείται ο πιο fit παίκτης στο ΝΒΑ, με τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς να βρίσκεται στην τέταρτη και τον δεκαθλητή Κέβιν Μαγιέρ στην πέμπτη θέση.

Αναλυτικά το κείμενο για τον "Greek Freak":

" Εχετε δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τελευταί; Πέρυσι, ο 24χρονος ξεκαθάρισε ότι θα πάει το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο, δυναμώνοντας το ήδη τρομακτικό κορμί του για την έκτη σεζόν του στη Λίγκα. Ο Αντετοκούνμπο συνεχίζει να μεταμορφώνει το σώμα του -και μεταφέρει αυτή τη δουλειά και στο παρκέ- στη διάρκεια της καριέρας του, παραμένει πιστός στα βάρη και προσθέτει την πυγμαχία στην καθημερινότητά του. Δεν τον αποκαλούν "Greek Freak" χωρίς λόγο".

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ