ΕΛΛΑΔΑ

Σπόρτιγκ για Βάσω Μπεσκάκη: "Το ήθος και το χαμόγελο της θα παραμείνουν χαραγμένα στη μνήμη όλων μας"

Σπόρτιγκ για Βάσω Μπεσκάκη: "Το ήθος και το χαμόγελο της θα παραμείνουν χαραγμένα στη μνήμη όλων μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Σπόρτιγκ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον χαμό της Βάσως Μπεσκάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η Βάσω Μπεσκάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η πρώην διεθνής μπασκετμπολίστρια μεγαλούργησε με την ομάδα του Σπόρτιγκ ούσα μέλος της χρυσής εποχής της ομάδας όπου έφτασε στο Final Four του Κυπέλλου πρωταθλητριών στην Βαρκελώνη.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο της Μπεσκάκη αναφέροντας πως το ήθος και το χαμόγελό της θα παραμείνουν χαραγμένα στην μνήμη των ανθρώπων της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σπόρτιγκ:

"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια της πολυαγαπημένη μας Βάσως Μπεσκακη που έφυγε πρόωρα στα 46 της χρόνια σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την οικογένεια του μπάσκετ.

Υπήρξε μέλος της μεγάλης γυναικείας ομάδας του Συλλόγου και της Εθνικής ομάδας συμμετέχοντας και με τα χρώματα του Σπόρτιγκ στο Final Four του Κυπέλλου πρωταθλητριών στην Βαρκελώνη.

Μετά το τέλος της αθλητικής της καριέρας παρέμεινε στον χώρο του μπάσκετ προσφέροντας τις υπηρεσίες της στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Το ήθος και το χαμόγελο της θα παραμείνουν χαραγμένα στην μνήμη όλων μας.

Καλό ταξίδι Βάσω..."

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ