MEDIA

SPORT24: Η αποκλειστική μετάδοση του αγώνα Κολοσσός - Ολυμπιακός έσπασε τα κοντέρ με 120.000 views στο YouTube

SPORT24: Η αποκλειστική μετάδοση του αγώνα Κολοσσός - Ολυμπιακός έσπασε τα κοντέρ με 120.000 views στο YouTube

Το SPORT24 μετέδωσε αποκλειστικά τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στο κανάλι του στο YouTube, δωρεάν για όλους τους αναγνώστες του. Περισσότεροι από 17.500 θεατές συντονίστηκαν ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια του αγώνα, συγκεντρώνοντας συνολικά 120.000 views και ανεβάζοντας το live στην 9η θέση στα Trends του YouTube.

Το Σάββατο 18/09 ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις μετά από 864 ημέρες και το SPORT24 ετοίμασε μία έκπληξη για τους αναγνώστες του. Το SPORT24 μετέδωσε αποκλειστικά τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στο κανάλι του στο YouTube, δωρεάν για όλους τους αναγνώστες του.

Tο SPORT24 βρέθηκε στην Ρόδο, όπου μετέδωσε σε LIVE Streaming τον ιστορικό αγώνα. Οι Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος ταξίδεψαν στο νησί των Ιπποτών και παρουσίασαν στους αναγνώστες του SPORT24 όλα όσα έπρεπε να ξέρουν για αυτή την αναμέτρηση, με ανάλυση, ρεπορτάζ και όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για ένα παιχνίδι που ο κόσμος περίμενε καιρό.

Περισσότεροι από 17.500 θεατές συντονίστηκαν ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια του αγώνα, συγκεντρώνοντας συνολικά 120.000 views και ανεβάζοντας το live στην 9η θέση στα Trends του YouTube! Ο αγώνας του Κολοσσού Ρόδου - Ολυμπιακός και η θεματολογία του κατέγραψε συνολικά 160Κ pageviews.

Μία ακόμη σπουδαία αποκλειστικότητα για το SPORT24, το Νο.1 αθλητικό Μέσο της χώρας, το οποίο προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους αναγνώστες του, για όσους το ζουν... Μόνο Αθλητικά!

ΠΗΓΗ: Google Analytics & YouTube

TAGS MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ