ΤΟΥΡΚΙΑ

Σπόντες από τον Αταμάν μετά το Game 3 με τη Φενέρμπαχτσε: "Να δούμε ποιος θα τιμωρηθεί τώρα"

Σπόντες από τον Αταμάν μετά το Game 3 με τη Φενέρμπαχτσε: "Να δούμε ποιος θα τιμωρηθεί τώρα"
© ANADOLU EFES

Για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε μετά το Game 1 της Εφές με τη Φενέρμπαχτσε μίλησε ο Εγκίν Αταμάν, ο οποίος ζήτησε αντίστοιχες τιμωρίες και για την ένταση που υπήρχε στο τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Αναντολού Εφές έκανε το 2-1 επί της Φενέρμπαχτσε με μπροστάρη τον Βασίλιε Μίτσιτς και ο Εργκίν Αταμάν πέταξε σπόντες μετά το φινάλε του ντέρμπι.

"Στο τέλος του αγώνα δεν υπήρχε ένταση στην πλευρά μας. Πάντα λένε ότι ο Εργκίν Αταμάν δυναμιτίζει το κλίμα. Δεν έκανα τίποτα, αλλά το κλίμα ήταν τεταμένο ξανά. Να δούμε ποιος τα θαλάσσωσε αυτή τη φορά, ποιος θα τιμωρηθεί. Μου επιβλήθηκε πρόστιμο 24 χιλιάδων λιρών μετά το Game 1. Να δούμε τώρα. Κανένα πρόβλημα. Φυσικά δεν είναι ωραίο. Οι οπαδοί της Αναντολού Εφές έχουν έρθει στο προσκήνιο στην Ευρώπη με το fair play τους και απλά με την υποστήριξη που δίνουν στην ομάδα. Τώρα, το βράδυ της Παρασκευής, θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο αυτό το μέρος. Η στήριξη τους στην ομάδα θα συνεχιστε", είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος τεχνικός.

"Δεν αρκεί μόνο να παίζεις μπάσκετ, χρειάζεται να παλεύεις πολύ καλά, χρειάζεται να κάνεις επιπλέον δουλειά. Ο Αμαθ Εμπαγιέ δεν έπαιξε καλά απόψε, αλλά κερδίσαμε χάρη σε δύο πόντους που πήραμε μετά το επιθετικό του ριμπάουντ στο τέλος. Έτσι πάει. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα μας βοήθησαν και οι οπαδοί μας. Τους συγχαίρω. Η σειρά θα συνεχιστεί έτσι, είναι προφανές.

Υπάρχουν αυτοί που δεν πιστεύουν σε εμάς, αλλά εμείς πιστεύουμε. Καταφέραμε να γυρίσουμε τη σειρά εκμεταλλευόμενοι την κούραση της Φενέρ. Δεν ήταν εύκολη η δουλειά. Χάναμε με 7 πόντους 6' πριν το τέλος. Το επόμενο ματς θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τη σεβόμαστε. Πρέπει κι εμείς να παίξουμε καλύτερα. Θα δούμε. Συνεχίζουμε να παλεύουμε", είπε ακόμα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ