NBA

Σπερς: Ο Γουεμπανιαμά δείπνησε με Ρόμπινσον, Ντάνκαν και Τζινόμπιλι και έμαθε τα μυστικά του NBA

Σπερς: Ο Γουεμπανιαμά δείπνησε με Ρόμπινσον, Ντάνκαν και Τζινόμπιλι και έμαθε τα μυστικά του NBA
PRINTSCREEN

Πολύτιμες γνώσεις για το NBA αποκόμισε ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά, μετά το δείπνο του με τους θρύλους των Σπερς, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Τιμ Ντάνκαν και Μάνου Τζινόμπιλι.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά ζει ήδη το όνειρό του. Ένας 24ωρο μετά την ολοκλήρωση του NBA Draft 2023, στο οποίο είδε τους Σαν Αντόνιο Σπερς να τον επιλέγουν στο No1, ο 19χρονος Γάλλος είχε την τύχη να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τρεις θρύλους της νέας του ομάδας και της Λίγκας. Ο λόγος για τους Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Τιμ Ντάνκαν και Μάνου Τζινόμπιλι.

"Μέσα σε λίγες ώρες έμαθα περισσότερα πράγματα για το NBA, από όσα ήξερα σε όλη μου τη ζωή. Ήταν πάρα πολύ παρήγορο να δω ότι τρεις τόσο σημαντικοί άνθρωποι για την πόλη του Σαν Αντόνιο και τον οργανισμό ήταν τόσο ευγενικοί και γενναιόδωροι. Γιατί ήθελαν πραγματικά πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί μου τις εμπειρίες. Ένιωσα πολύ άνετα. Ξεκίνησαν να προσέχουν ήδη. Βρέθηκα στη θέση που είχε βρεθεί ο Τιμ Ντάνκαν όταν ήρθε εδώ, γιατί μου είπε ότι όταν εκείνος ξεκίνησε θαύμαζε τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον και Σον Έλιοτ. Ακολουθώντας τους ήξερε ότι βρισκόταν σε καλά χέρια", είπε ο Γουέμπι σχετικά με το εν λόγω δείπνο.

TAGS NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ