ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Σπανούλης: "Το Περιστέρι αρχίζει και θυμίζει τις παλιές εποχές"

Σπανούλης: "Το Περιστέρι αρχίζει και θυμίζει τις παλιές εποχές"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Συγχαρητήρια μοίρασε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη του Περιστερίου bwin κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Game 4 των ημιτελικών, τονίζοντας πως η ομάδα του τρυπάει συνεχώς το ταβάνι της.

Στιγμές του ένδοξου παρελθόντος αναβιώνει το Περιστέρι υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη, αφού η ομάδα των δυτικών προαστίων είναι ισόπαλη (2-2) με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά της Basket League και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

"Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο. Πραγματικά, το Περιστέρι αρχίζει και θυμίζει τις παλιές εποχές με αυτό που έχει κάνει απέναντι σε μία ομάδα με εξαπλάσιο-εφταπλάσιο μπάτζετ, μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, μια ομάδα EuroLeague. Πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα, σε όλα τα παιδιά, στους συνεργάτες μου. Συνεχώς τρυπάμε το ταβάνι μας και βάζουμε νέους στόχους. Είναι κάτι το απίστευτο.

Εμείς πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας (στο Game 5). Ήδη έχουμε κάνει κάτι εκπληκτικό. Είμαστε το αουτσάιντερ. Παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", είπε ενδεικτικά ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νέα νίκη της ομάδας του κόντρα στο τριφύλλι.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ