ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Σπανούλης: "Θα είμαι για μια ζωή ευγνώμων στο Μαρούσι"

Σπανούλης: "Θα είμαι για μια ζωή ευγνώμων στο Μαρούσι"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME

Την ευγνωμωσύνη του προς το Μαρούσι εξέφρασε ο Βασίλης Σπανούλης μετά από την εκτός έδρας νίκη του Περιστερίου bwin και το δώρο που του έκανε η ομάδα των βορείων προαστίων στην επιστροφή του στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Βασίλης Σπανούλης γύρισε στο παλιό του σπίτι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά και τιμήθηκε για όσα έχει προσφέρει στο Μαρούσι. Εκείνος, από την πλευρά του, δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία που του είχε δώσει τότε, στο ξεκίνημα της καριέρας του, η ομάδα των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την νίκη του Περιστερίου bwin:

"Δεν παίξαμε άμυνα στο πρώτο μέρος. Ήμασταν καλοί στην επίθεση, αλλά δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Μιλήσαμε στο ημίχρονο. Αν εξαιρέσεις τα τελευταία τρία λεπτά, φάγαμε 15-17 πόντους στο β' μέρος. Αυτή είναι η ουσία. Για αυτό κερδίσαμε το ματς. Δεν μπορείς να παίζεις μόνο επίθεση και να δέχεσαι 52 πόντους (σσ. σε 20') σε εκτός έδρας παιχνίδι, έχοντας βάλει 55.

Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πραγματικά καλό μπάσκετ και στις δύο πλευρές. Παίξαμε καλή άμυνα, εκτελέσαμε καλά στην επίθεση, με υψηλά ποσοστά.

Τα τέσσερα χρόνια που πέρασα στο Μαρούσι θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ψυχή μου. Ήταν η πρώτη μου ομάδα, όταν έφυγα από τη Λάρισα, μικρό παιδάκι, για να έρθω εδώ μόνος μου. Με αγκάλιασε το Μαρούσι, μου έδωσε τα εφόδια για να εξελιχθώ και θα είμαι πάντα, για μια ζωή, ευγνώμων".

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ