ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Σπανούλης: Τα όμορφα λόγια των Ντόντσιτς, Νοβίτσκι, Γιόκιτς, Μαριάνοβιτς, Γκασόλ και Γκάλη για τον θρύλο του Ολυμπιακού

Σπανούλης: Τα όμορφα λόγια των Ντόντσιτς, Νοβίτσκι, Γιόκιτς,  Μαριάνοβιτς, Γκασόλ και Γκάλη για τον θρύλο του Ολυμπιακού
PRINTSCREEN

Οι Ντιρκ Νοβίτσι, Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Πάου Γκασόλ και Νίκος Γκάλης έστειλαν από μακριά τα μηνύματά τους για τον Βασίλη Σπανούλη, που είδε τη φανέλα του να αποσύρεται από τον Ολυμπιακό.

Η θέληση ήταν μεγάλη, αλλά η απόσταση ακόμα μεγαλύτερη και οι Ντιρκ Νοβίτσι, Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Πάου Γκασόλ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Νίκος Γκάλης δεν κατάφεραν να την καλύψουν και να βρεθούν στο ΣΕΦ το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παραστούν στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό.

Παρά ταύτα οι πρώην και νυν NBAερς έστειλαν από μακριά τα μηνύματα τους για τον V-Span, όπως και ο πολύ σπουδαίος Νίκος Γκάλης, ο οποίος έπρεπε να βρεθεί στη Ρόδο για το τουρνουά που έγινε προς τιμήν του με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Φενέρμπαχτσε και της Μακάμπι.

"Βασίλη μου συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα σου σαν παίκτης. Καλή επιτυχία από εδώ και πέρα στην καριέρα σου ως προπονητής. Εύχομαι όπως έγινε με εμένα, να γίνει και με εσένα και πολλά παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου. Σου ευχόμαι υγεία και ό,τι καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σου", ήταν το μήνυμα του Γκάνγκστερ του ελληνικού μπάσκετ.

"Γεια σου Βασίλη. Θέλω να σου πω συγχαρητήρια για όλα. Έχεις υπάρξει έμπνευση για πολλούς ανθρώπους και ιδίως για εμένα. Αξίζεις όλα όσα ζεις. Είχες μία φανταστική καριέρα. Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι εκεί, αλλά θέλω να σε συγχαρώ και πάλι για όλα. Σε σέβομαι απεριόριστα", είπε ενδεικτικά ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, που έχει παραδεχθεί πολλάκις την αγάπη και τον θαυμασμό που τρέφει για τον Σπανούλη.

Δείτε όσα είπαν και οι Νοβίτσκι, Γιόκιτς, Μαριάνοβιτς, Γκασόλ:

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ