ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Πάντα ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, γι' αυτό το λόγο τον επέλεξα"

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε στα κανάλια novasports ότι πάντα ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ακόμα και την εποχή που αγωνιζόταν στο Μαρούσι, αλλά και τότε που έφυγε από το NBA, αφού ήθελε να ηγηθεί μίας ομάδας να πετύχει τους στόχους της.

Η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη πλησιάζει. Στις 17 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Αρμάνι (20:00, Novasports 4) και θα αποσύρει την φανέλα του θρύλου της ομάδας, με τον Λαρισαίο γκαρντ - και νυν προπονητή του Περιστερίου bwin - να αναφέρεται στους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την μεγάλη απόφαση το 2010 και να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τους "ερυθρόλευκους".

Σε ένα preview της συνέντευξης που έδωσε στα κανάλια novasports, ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε ότι ήθελε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους, ενώ πρόσθεσε ότι πάντα ήθελε να φορέσει την φανέλα της ομάδας. Από την περίοδο που ακόμα αγωνιζόταν στο Μαρούσι για την ακρίβεια - πριν πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό δηλαδή - αλλά και όταν έφυγε από το NBA και τους Ρόκετς το 2007 και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Σπανούλης δήλωσε: "Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τα τελευταία 15 χρόνια, δεν είχε τόσες πολλές επιτυχίες. Είχε μείνει πίσω στο μπάσκετ από τίτλους. Μία ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, με εκατομμύρια κόσμο… Πάντα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα.

Από τότε που έφυγα από το Μαρούσι ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, είχαμε μιλήσει και τότε. Απλώς χάλασε η μεταγραφή. Ο πρώτος στόχος μου και τότε μετά το Μαρούσι ήταν να πάω στον Ολυμπιακό.

Και μετά το NBA ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, όμως πάλι δεν κάθισε. Ήθελα κάτι διαφορετικό. Ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας που δεν είχε καταφέρει κάτι τα τελευταία χρόνια και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο να πετύχει. Αυτό ήταν που μου έδινε κίνητρο, μου έδινε ζωή και ήθελα να κάνω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ