ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας"

Ο Βασίλης Σπανούλης με την μπάλα στα χέρια, απέναντι στη Ζενίτ για την 7η αγωνιστική της EuroLeague 2020-21
Ο Βασίλης Σπανούλης EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, αναφέρθηκε στο διπλό της ομάδας του στην Αγία Πετρούπολη επί της Ζενίτ (75-66), τονίζοντας πως η άμυνα και οι σωστές επιλογές στην επίθεση, ήταν τα κλειδιά της νίκης.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει της Ζενίτ με 75-66 στην Αγία Πετρούπολη για την 7η αγωνιστική της EuroLeague 2020-21 και να σκαρφαλώσει και πάλι στο 4-3 και την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος, τόνισε πως τα κλειδιά ήταν η εξαιρετική άμυνα και οι σωστές επιλογές στην επίθεση.

"Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, επειδή είχαμε χάσει στα προηγούμενα δύο ματς. Έπρεπε να αντιδράσουμε και αυτό κάναμε. Κερδίσαμε, μέσα σε μία δύσκολη έδρα μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ζενίτ. Παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πήραμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση.

Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, έστω κι αν δεν έχουμε παίξει πολλά. Είναι πάντα καλό όταν κερδίζεις μία καλή ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ