STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σπανούλης: "Μοναδικός υπεύθυνος εγώ για την εικόνα αδιαφορίας"

Σπανούλης: "Μοναδικός υπεύθυνος εγώ για την εικόνα αδιαφορίας"
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Για πρωτοφανή εικόνα αδιαφορίας έκανε λόγο ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη βαριά ήττα που υπέστη το Περιστέρι bwin από τον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη για την παρουσία της ομάδας του.

Το Περιστέρι bwin γνώρισε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Game 1 των ημιτελικών της Basket League και ο Βασίλης Σπανούλης, όπως ήταν φυσικά, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, ο V-Span βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη.

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν πολύ παράξενο για μένα να βλέπω αυτήν την εικόνα της ομάδας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε εικόνα αδιαφορίας και γι' αυτήν την εικόνα ο μοναδικό υπεύθυνος είμαι εγώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ήταν ωραίο για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο ή και για όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση να έχουμε αυτήν την εικόνα.

Η απραξία δεν ήταν καλή για καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς προερχόμασταν από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, είχαμε καλό μομέντουμ αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπε να περιμένουμε 20 ημέρες. Όμως δεν είναι αυτή διακαιολογία για την εικόνα της ομάδας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ