ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης και Βεζένκοβ μαζί στα μπουζούκια και ο Kill Bill φώναξε στο μικρόφωνο: "Σάσα αλάνι, μείνε στο λιμάνι"

Σπανούλης και Βεζένκοβ μαζί στα μπουζούκια και ο Kill Bill φώναξε στο μικρόφωνο: "Σάσα αλάνι, μείνε στο λιμάνι"
PRINTSCREEN

Βασίλης Σπανούλης και Σάσα Βεζένκοβ συναντήθηκαν στα μπουζούκια και το μείγμα ήταν εκρηκτικό, με τον θρύλο του Ολυμπιακού και νυν προπονητή του Περιστερίου να παίρνει το μικρόφωνο να λέει "Σάσα αλάνι, μείνε στο λιμάνι", προσπαθώντας κι αυτός να πείσει τον MVP της EuroLeague να απαρνηθεί το NBA και να παραμείνει κάτοικος ΣΕΦ.

Μετά το τέλος της χρονιάς στην Basket League και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των ομάδων, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Σάσα Βεζένκοβ βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με διαφορετικές όμως παρέες. Ο Kill Bill είχε πάει για τα γενέθλια της Ολυμπίας Χοψονίδου και ο Σάσα γι' αυτά του Χρήστου Μπαφέ.

Βέβαια, ήταν δεδομένο πως θα έσμιγαν κάποια στιγμή, δεν γινόταν διαφορετικά. Οι δυο τους μάλιστα πήραν το μικρόφωνο από τον Θοδωρή Φέρρη και άρχισαν να τραγουδούν, με τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού και νυν προπονητή του Περιστερίου bwin να του λέει "Σάσα αλάνι, μείνε στο λιμάνι".

Κάπως έτσι, ο Σπανούλης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων, που έβγαλαν νέο σύνθημα για τον Βεζένκοβ, προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει κάτοικος ΣΕΦ και να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες του NBA και των Σακραμέντο Κινγκς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ