ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανούλης για το Προολυμπιακό στο ΣΕΦ: "Να ξανασμίξουν οι Έλληνες, μίλησα με τον Γιάννη για την Εθνική"

BASKET LEAGUE 2023 - 2024 /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023 - 2024 / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών και του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, αναφέρθηκε στην κλήρωση της Ελλάδας στο Προολυμπιακό, αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική ανδρών έμαθε τους αντιπάλους της στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Σπανούλης, βρισκόταν στον πάγκο του Περιστερίου για το ματς με τον Ολυμπιακό κατά την διάρκεια της κλήρωσης. Έτσι, έμαθε τους αντιπάλους της Ελλάδας αργότερα.

Στο πρώτο σχόλιο του στην κάμερα της ΕΡΤ στάθηκε στη σημασία πως ένα τέτοιο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα γίνει στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δηλώσεις του για το Προολυμπιακό:

Για το Προολυμπιακό: "Δεν ήξερα με ποιος παίζουμε, τώρα το πληροφορούμαι. Για μένα δεν έχει σημασία με ποιος θα παίξουμε. Ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα γίνει στη χώρα μας. Θέλω να ξανασμίξουμε οι Έλληνες όλοι μαζί, να γεμίσει το γήπεδο, είναι μία γιορτή, να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε αυτό που είναι εύκολα κατανοητό.

Μπράβο στην Ομοσπονδία που κατάφερε να φέρει το τουρνουά στην Ελλάδα, ένα μεγάλο γεγονός για την Ελλάδα, αθλητικό και κοινωνικό. Το έζησα το 2008, έζησα μεγάλες στιγμές. Νιώσαμε τότε την αγάπη του κόσμου και πώς επαναφέραμε το μπάσκετ στο προσκήνιο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα να φέρουμε το μπάσκετ στα σπίτια των ανθρώπων, έχουμε υποχρέωση να εμπνεύσουμε τα παιδιά, κοινωνικά και αθλητικά".

Για τον Γιάννη: "Είναι νωρίς να μιλάμε, τον μόνο που θέλουμε να είναι υγιείς τα παιδιά, να έχουν καλές χρονιές με τις ομάδες τους. Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, έχει εκφράσει πολλές φορές και μου εξέφρασε πόσο αγαπάει την ομάδα και πόσο πολύ θέλει να είναι. Θα δούμε πώς θα κυλήσει η χρονιά".

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σπανούλης είπε:

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου γιατί για μεγάλα διαστήματα παίξαμε εξαιρετικά. Πιστεύω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε αυτά που τους ζητήσαμε. Είχαμε κάποια κενά που πρέπει να βελτιώσουμε. Πιστεύω ότι στη ζωή στο τέλος της ημέρας παίρνεις αυτό που αξίζεις. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να βελτιωθούμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ