ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανούλης για την Εθνική: "Ό,τι είναι να μάθετε θα το μάθετε"

Σπανούλης για την Εθνική: "Ό,τι είναι να μάθετε θα το μάθετε"
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME SPORTS

Στο πλαίσιο της Media Day του Περιστερίου bwin, ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε για το αν περιμένουμε ανακοινώσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών και τόνισε πως "ό,τι είναι να μάθετε θα το μάθετε".

Το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου το Περιστέρι bwin έκανε την καθιερωμένη media day, με τον Βασίλη Σπανούλη να μιλά για τους στόχους και τα όνειρα της νέας αγωνιστικής περιόδου, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της Basket League.

Όπως ήταν λογικό, δεδομένου του θορύβου που έχει δημιουργηθεί εδώ και περίπου ένα μήνα, ρωτήθηκε για κάτι που δεν αφορούσε την ομάδα του, αλλά την Εθνική Ανδρών. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της Media Day, ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών.

Έμπειρος από τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων και "δύσκολων" ερωτήσεων, ο "Kill Bill" απάντησε πως "ό,τι είναι να μάθετε θα το μάθετε" θέλοντας να εστιάσει στην Media Day του Περιστερίου bwin.

Όπως και να έχει, εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του με την ΕΟΚ για τον πάγκο της Εθνικής Ανδρών, κάτι που άλλωστε αναφέρθηκε στην Game Night του SPORT24 το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ